Kropsterapi

KROPSTERAPI

NÅR VI MED VORES BERØRING HJÆLPER TIL FORLØSNING AF SPÆNDINGER OG SMERTE, KAN BLOKERINGEN TRANSFORMERES TIL VISDOM - OG VÆKST MULIGGØRES”   Lene Ince, Psykoterapeut 

Jeg tilbyder en unik form for kropsterapi der kombinerer forskellige metoder som rosenmetoden, Lisbeth Marcher, energiarbejde, chakra, zoneterapi, samt healingsmassage og kraniosakral terapi.

Helt konkret bruger jeg mine hænder og kombinerer med tryk, strygninger og massage teknikker.

Under kropsterapien skabes et energifelt, hvori du får mulighed for at forløse blokeringer, samt opnå indsigter og vækst.

Med kropsterapien som metode kan problemstillinger ses som energiblokeringer hvor terapien kan bane vej til en forløsning af blokeringerne.

Det fantastiske ved kropsterapien er at kroppen taler sandt. Kropsterapien skaber adgang til andre lag der ligger på det ubevidste plan, til vores intuition og det sande selv. Der kan opstå billeder, stemninger, intuitioner og kropsfornemmelser. Du begynder at huske ting der før var fortrængte. Det kan være tidlige barndomsoplevelser, tidligere liv eller andre oplevelser der er blevet lukket ned for.

Dybest set handler kropsterapien om at komme i kontakt med dig selv og de kvaliteter og evner du har med dig som sjæl og væsen. Mange af os har allerede tidligt lært at lukke ned for denne naturlige forbindelse, fordi vi ikke bliver spejlet og set som dem, vi er.

Hvis du er interesseret i at høre mere om terapien, er du velkommen til at kontakte mig på 71729727 eller kamillasiquir@gmail.com

Jeg har klinik på Holbergsgade 24, i kælderen, 1057 København K.

Hvad er Helkropsmassage?

En helkropsmassage varer 1,5 timer i alt og er til dig der vil komme dybt ned i kroppen og skabe ro og dyb velvære/afslapning i krop, sind og sjæl. Jeg arbejder med olie på alle områder af kroppen pånær kønsdele og brystvorter (erogene zoner) Jeg masserer i en time og 15 minutter og i det sidste kvarter af sessionen ligger du og hviler og mærker eftervirkningerne af behandlingen. Hvis du har lyst, benytter jeg musik til at få dig endnu dybere ned i en afstressende tilstand både under massagen og ved hvileperioden.