Om

Hej og velkommen til min hjemmeside

Jeg hedder Kamilla Siquir og er Red. Psykoterapeut 

Jeg tilbyder Krops & Psykoterapi i mit hyggelige hjemmepraksis på Amagerbro i København S, tæt på Amagerbro metro station. 

Jeg tilbyder psykoterapi til dig der ønsker at arbejde med at forandre og transformere de mønstre der skaber ubalancer og blokerer for at være autentisk dig selv i dine relationer og i dit liv. Det kan komme til udtryk på forskellige planer i dit liv. Det kan være relationelt, helbredsmæssigt, arbejdsmæssigt eller følelsesmæssigt at ubalancen eller skævheden/mønstret kommer til udtryk i dit liv.

Uddannelser: 

Jeg er uddannet og eksamineret Psykoterapeut og har titlen Red. Psykoterapeut hvilket betyder at jeg har en godkendt og kvalificeret uddannelse bag mig. FaDP, som jeg er medlem af, er som eneste psykoterapeutiske brancheforening i Danmark godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed (tidl. Sundhedsstyrelsen) til at registrere uddannede psykoterapeuter og psykoterapeutiske uddannelser til at kunne blive reg. Psykoterapeut. Det er en personlig og beskyttet registrering

Desuden er jeg uddannet zoneterapeut og er RAB godkendt. Jeg er B’s i Antropologi, Dialogkonsulent og har uddannet mig til jazzsanger på musikkonservatoriet i Haag i Holland. 

Jeg har sunget meget i mine unge dage og senere har jeg arbejdet i det boligsociale felt med sociale projekter med udsatte familier og unge som projektmedarbejder, dialogkonsulent og projektleder. 

I dag er arbejder jeg fuldtids som Psykoterapeut. Jeg stor erfaring med afhængighedsproblematikker og med mennesker der er ramt af kriser og sorg. 

Jeg har haft rigtigt mange forløb med mennesker der både lider af følelsesmæssige, fysiske og mentale problematikker. Jeg arbejder helhedsorienteret og bruger meget af min kropsfaglige baggrund som zoneterapeut ind i det terapeutiske arbejde. Min erfaring er at kroppen er en god adgang til ressourcer og til at mærke det der lever i både det fysiske, psykiske og sjælelige lag.  

Hvis du er interesseret i at komme i terapi hos mig er du velkommen til at ringe og få en uforpligtende snak om hvordan et forløb vil kunne se ud for dig. Min mobil er +45 71729727 . Du er også velkommen til at skrive til min mailadresse kamillasiquir@gmail.com